10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

De duurzaamheid van gietvloeren

Gietvloeren hebben een reputatie opgebouwd als een duurzame keuze. Samengesteld uit hoogwaardige materialen zoals polyurethaan of epoxy, bieden deze vloeren niet alleen weerstand tegen slijtage en dagelijkse belasting, maar zijn ze ook flexibel, waardoor ze minder vatbaar zijn voor scheuren en beschadigingen vergeleken met traditionele vloerbedekkingen.

Welke gietvloer past bij mijn bedrijf?

Je gaat verbouwen? Tijd om je bedrijf, magazijn of productieruimte een opfrisbeurt te geven? Misschien is het dan ook wel tijd om een nieuwe gietvloer te laten plaatsen? Welke gietvloer bij je onderneming, werking of proces past? Wij zetten even een aantal verschillende mogelijkheden op een rijtje. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.
Epoxyvloer parkeergarage
Gietvloer in magazijn

De meerwaarde van een kwalitatieve vloer voor je bedrijf?

Is je oude vloer aan vervanging toe of open je een nieuwe vestiging en heb je nood aan een industriële vloer? Dan maak je maar beter een weloverwogen keuze. De meerwaarde van een kwalitatieve vloer is immers belangrijk én aantoonbaar. Waarom je maar beter kiest voor vakmanschap en kwaliteit? We zetten enkele argumenten op een rijtje.

De voordelen van een gietvloer?

Nood aan een nieuwe bedrijfsvloer? Ben je aan het bouwen en moet je de keuze maken welke vloer je gaat leggen? Dan valt een gietvloer zeker te overwegen. Dit type van vloer heeft immers tal van voordelen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.
Antistatische vloer