10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Gietvloer op tegels: een slimme upgrade voor jouw interieur

Heb je genoeg van je huidige tegelvloer, of ben je net verhuisd naar een woning met een tegelvloer die niet bij je stijl past? Dan is het misschien tijd om te overwegen een gietvloer over je bestaande tegelvloer te laten plaatsen.

Je gietvloer reinigen? Ontdek onze tips

Gietvloeren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en duurzaam. Om ervoor te zorgen dat je gietvloer zijn schoonheid behoudt en lang meegaat, is regelmatig onderhoud essentieel. In dit blogartikel delen we onze essentiële tips en richtlijnen voor een goed onderhoud van je gietvloer, zodat deze er altijd stralend uitziet.

Muurcoating versus muurverf: de ultieme bescherming voor waterdichte muren

Als het gaat om het beschermen van muren, hebben je de keuze tussen traditionele muurverf en een coating voor muren. Maar wat maakt muurcoating zo bijzonder en waarom zou je het overwegen voor je huis of kantoor? Ontdek de voordelen, toepassingen en verschillende soorten coatings.

Gietvloer en vloerverwarming: match made in heaven?

Stap binnen in de wereld van warmte en stijl, waar gietvloeren en vloerverwarming samenkomen om jouw huis te transformeren tot een heerlijke plek. Na een lange dag werken is er niets zo zalig als thuiskomen en je voeten verwennen met een warm onthaal. Maar wacht even, kunnen deze twee favorieten eigenlijk wel samen door één deur? Ontdek welke gietvloeren het perfecte paar vormen met vloerverwarming.

De duurzaamheid van gietvloeren

Gietvloeren hebben een reputatie opgebouwd als een duurzame keuze. Samengesteld uit hoogwaardige materialen zoals polyurethaan of epoxy, bieden deze vloeren niet alleen weerstand tegen slijtage en dagelijkse belasting, maar zijn ze ook flexibel, waardoor ze minder vatbaar zijn voor scheuren en beschadigingen vergeleken met traditionele vloerbedekkingen.

Welke gietvloer past bij mijn bedrijf?

Je gaat verbouwen? Tijd om je bedrijf, magazijn of productieruimte een opfrisbeurt te geven? Misschien is het dan ook wel tijd om een nieuwe gietvloer te laten plaatsen? Welke gietvloer bij je onderneming, werking of proces past? Wij zetten even een aantal verschillende mogelijkheden op een rijtje. Zo kun je een weloverwogen keuze maken.
Epoxyvloer parkeergarage
Gietvloer in magazijn

De meerwaarde van een kwalitatieve vloer voor je bedrijf?

Is je oude vloer aan vervanging toe of open je een nieuwe vestiging en heb je nood aan een industriële vloer? Dan maak je maar beter een weloverwogen keuze. De meerwaarde van een kwalitatieve vloer is immers belangrijk én aantoonbaar. Waarom je maar beter kiest voor vakmanschap en kwaliteit? We zetten enkele argumenten op een rijtje.

De voordelen van een gietvloer?

Nood aan een nieuwe bedrijfsvloer? Ben je aan het bouwen en moet je de keuze maken welke vloer je gaat leggen? Dan valt een gietvloer zeker te overwegen. Dit type van vloer heeft immers tal van voordelen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.
Antistatische vloer