10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Naadloze en moderne muurcoatings

Met onze verschillende coatings voor muren creëert u een mooi geheel in uw interieur of magazijn. Deze onderhoudsvriendelijke muurbekleding is ideaal voor badkamers, keukens en ruimtes die snel vuil worden. Ontdek het aanbod van Phenix CFS.

badkamer mortex douche

Stijlvolle betonlook met Stucco muurcoatings

Stucco of microcement is enorm populair als vloer- en wandbekleding in badkamers en woningen met een industriële look.

Creëer een naadloos en stijlvol geheel met deze moderne muurbekleding. Bovendien is Stucco ook waterdicht en makkelijk in onderhoud.

Epoxy wandcoating in uw bedrijf of woning

Een epoxy wandcoating is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke, waterdichte en duurzame bekleding voor uw muren.

 

Een epoxy muur is makkelijk afwasbaar, bestand tegen krassen en vlekken. Daarnaast beschermt deze naadloze coating uw muur tegen vocht. Ideaal voor ruimtes die snel nat of vuil worden zoals productieruimtes, keukens of badkamers.

Epoxy wandcoating
Gietvloer realisatie
Pu coating muur en vloer

Pu coating voor muren

Een PU coating een naadloze en soepele muurcoating. Ideaal als je een volledige ruimte wil bekleden met een naadloze coating of vloer. 

 

Zeker in badkamers, keukens en productieruimtes zijn PU coatings erg gewild. Een muur met pu coating is bestand tegen chemicaliën en schimmels en is makkelijk in onderhoud. U kan ze eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek.