10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Garagevloeren

Epoxy gietvloeren en coating vloeren zijn tegenwoordig erg in trek als particuliere garagevloeren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren hebben deze vloeren geen naden die vuil kunnen worden. Ze zijn ook bestand tegen olie, chemicaliën en vet, ze zijn waterbestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. 

Gietvloer in garage

Een epoxy gietvloer of een budget vriendelijke coatingvloer?

Welke type vloer best geschikt is voor uw garage, komen we liefst persoonlijk toelichten tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek. De staat van de ondergrond zal namelijk in grote mate bepalend zijn of u best een gietvloer of een coating vloer voorziet.

Beide vloertypes zijn erg gelijkend aan elkaar en ook beide erg geschikt als garagevloer. Coating vloeren zijn echter aanzienlijk dunner (slechts 2 lagen) dan gietvloeren. Dat verklaart ook het prijsverschil. 

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer als vloerbekleding voor uw garage heeft heel wat voordelen. Zo zijn ze vuilafstotend en bestand tegen olie, chemicaliën en vet. Daarnaast zijn ze zijn waterbestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. De uitstekende mechanische weerstand en duurzaamheid, maken het rijtje praktische voordelen compleet.

Gietvloer in garage

Onze kwaliteitsgarantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

Onze realisaties spreken voor zich

Benieuwd naar onze realisaties in woningen? Onze klanten zijn alvast tevreden over onze werking en het resultaat.

Gietvloer renovatie in een woning
Gietvloer kamer in huis
PU gietvloer woning
Gietvloer realisatie
Gietvloer renovatie in een woning

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.