10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Ondergiet Epoxy

Ondergiet epoxy is een type giethars dat vaak gebruikt wordt, voornamelijk in productieruimtes, om objecten te beschermen en te stabiliseren. Het wordt ook wel eens een verharder genoemd. We zien dit vaak ook bij rails

Ondergiet epoxy mortel

Epoxy ondergietmortel voor versteviging en waterdichtheid

Vaak moeten bestaande constructies, zoals machinesokkels of rails, extra worden ondersteund, verankerd of waterdicht worden gemaakt. Met ondergieten (of grouten) maken we groutkolommen door cement, water en hulpstofmengsel onder hoge druk in voorgeboorde gaten in de grond te gieten. Zo vermijden we op een milieuvriendelijke manier een verzakking door de trillingen van machines.

Voordelen van epoxy ondergietvloeren

Gietvloer in industrie
Gietvloer in productieruimte

Professioneel grouten

Om een vlak oppervlak te bekomen, is het belangrijk om alle zichtbare gaten en scheuren te repareren. Daarom moeten de holtes aan de onderzijde van de vloer en in de fundering eerst worden opgevuld. Met onze jarenlange kennis op vlak van epoxy garanderen we u een naadloos resultaat.

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Zou een Epoxy gietvloer perfect passen in uw bedrijf of woonst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u een epoxy ondergietvloer laten plaatsen in uw productieruimte? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren kunnen we u een perfect afwerking garanderen.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.