10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Gietvloeren voor architecten en bouwprofessionals

Gietvloeren zijn een uitstekende keuze voor elk bouwproject, dankzij hun duurzaamheid, esthetische veelzijdigheid en naadloze afwerking. We bieden een ruim aanbod gietvloeren waaronder PU, Stucco en Epoxy vloeren. Deze bieden verschillende mogelijkheden voor architecten en bouwprofessionals om een sfeer te creëren in een ruimte met hoogwaardige vloerafwerking.

Een klassevolle en moderne gietvloer bij u thuis?

Onze super strakke en naadloze gietvloeren passen in elk interieur. Ze scoren bovendien niet alleen op esthetisch, maar ook op technisch vlak. Kortom, deze vloeren zijn mooi en praktisch tegelijkertijd. Een gietvloer is ideaal voor uw badkamer, garage, zolder of keuken.

Gietvloer in badkamer

Een gietvloer in uw bouwproject?

Met een gietvloer in uw bouwproject geniet u van talloze voordelen, zowel esthetisch als functioneel:

Ons aanbod gietvloeren

Een gietvloer past in elke ruimte van een woning. Zo is het ideaal als vloerbekleding in de kamers, woonkamer en badkamer. Voor residentiële projecten zijn vooral PU-vloeren, Stucco vloeren en Epoxy vloeren interessant.

Stucco gietvloer

Stucco vloeren geven een ruimte een urban en industriële look. Ze worden vaak gekozen voor badkamers dankzij hun moderne look en vochtbestendigheid.

PU gietvloer woning

PU Gietvloeren

Een PU gietvloer is ideaal voor woonruimtes en slaapkamers in een woning. Het voelt zacht aan en kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

betonlook gietvloer in woning

Betonlook gietvloer

Architecten kiezen vaak voor betonlook gietvloeren vanwege hun stoere uitstraling en prachtige afwerking, waardoor ruimtes een uniek en industrieel karakter krijgen.

Wat kan Phenix CFS voor u betekenen?

Bij Phenix CFS begrijpen we de essentiële rol die een betrouwbare partner speelt in het succes van bouwprojecten en architecturale ontwerpen. Met ons ervaren team bieden we precisie in het plaatsen van hoogwaardige gietvloeren voor zowel residentiële als commerciële projecten.

 

Door onze bewezen betrouwbaarheid en consistente kwaliteit hebben we het vertrouwen van verschillende bouwprofessionals verdiend. We helpen u graag om uw visie tot leven te brengen met onze expertise en vakmanschap.

Een gietvloer voor elke interieurstijl

Gietvloeren zijn buitengewoon veelzijdig en passen perfect bij diverse interieurstijlen, waaronder Scandinavisch, industrieel, modern en meer. Hun naadloze afwerking en aanpasbaarheid maken ze ideaal voor het creëren van strakke, eigentijdse ruimtes, terwijl hun esthetische veelzijdigheid elke designvisie versterkt.

Gietvloer renovatie in een woning
betonlook gietvloer in woning

Totaaloplossing voor vloer en muurbedekking

Gietvloeren bieden een ideale oplossing voor totaalprojecten omdat ze niet alleen dienen als vloerbekleding, maar ook perfect kunnen fungeren als wandbekleding. Zeker voor badkamers wordt deze combinatie vaak gekozen.

badkamer mortex douche
badkamer mortex bad

wat bouwprofessionals zeggen over phenix

Lareco
Lees verder
Voor ons nieuw magazijn hebben we beroep gedaan op Phenix CFS en daar zijn we zeer gelukkig mee. Het resultaat werd opgeleverd zoals besproken en met de nodige adviezen gedurende de complete realisatie.
Wrap My Ride
Lees verder
Er werd door de mannen van Phenix CFS een prachtige, sterke en steriele epoxy gietvloer geplaatst. Zo kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn en nog mooiere foto's maken.
David Van Damme
Lees verder
We zijn nu meer dan een jaar nadat onze kelder en garage een gietvloer kregen en de wanden met epoxy verf geschilderd werden. Prima werk, alles ziet er nog steeds prachtig uit. Enige minpuntje is dat er een condensatieprobleem was (warme vochtige lucht in koude kelder), waardoor de verf niet snel genoeg droogde. Niet de fout van Phenix CFS en ze hebben het prima opgelost!
Previous
Volgende

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.