10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Parkeergarage vloeren

Permanent verkeer maakt het parkeergarage vloeren knap lastig. Om al die zware belasting, rubber contacten en olielekken te overleven, moet de garagevloer een uitzonderlijke mechanische en chemische weerstand hebben, slijtvast en perfect vloeistofdicht zijn. Net daarom zijn epoxy gietvloeren de verstandigste keuze. Al komen ook de flinterdunne coating vloeren in aanmerking.
Epoxyvloer parkeergarage

Epoxy garagevloeren of flinterdunne vloer coatings?

Epoxy gietvloeren en coating vloeren zijn gelijkaardige vloersystemen. Beide vloertypes zijn waterdicht, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Het verschil zit hem vooral in het aantal lagen, de plaatsingsmethode en de prijs.

Terwijl epoxy gietvloeren in meerdere lagen aangebracht worden door de gemengde componenten in vloeibare vorm uit te gieten, gaan we coatings dun uitstrijken met coating borstels. Voor grote oppervlaktes kan de snellere plaatsingstijd en het budgetvriendelijke prijskaartje doorslaggevend zijn om voor coating vloeren te kiezen. De akoestische isolatie is echter aanzienlijk lager dan bij epoxy garage vloeren en oneffenheden in het vloeroppervlak zullen opvallender zichtbaar blijven.

Wat met elektrische auto's?

Elektrische auto’s rijden steeds vaker rond en ook zij moeten veilig kunnen parkeren in een parkeergarage.

 

Om ervoor te zorgen dat overtollige elektriciteit rechtstreeks naar de aarde wordt afgevoerd, raden we aan om ESD vloeren oftewel Electro Static Discharge vloeren te gebruiken voor uw parkeergarage of werkgarage.

Elektrische auto parkeergarage

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Epoxy gietvloeren en coating vloeren zijn erg in trek als garagevloeren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren hebben deze vloeren geen naden die vuil kunnen worden.

Ze zijn ook bestand tegen olie, chemicaliën en vet, ze zijn waterbestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. De uitstekende mechanische weerstand en duurzaamheid, maken het rijtje praktische voordelen compleet.

showroom garage gietvloer

Onze kwaliteitsgarantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

TEVREDEN KLANTEN

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.