10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Badkamers

Een gietvloer in de badkamer is stijlvol, waterdicht en wordt naadloos aangebracht waardoor hij makkelijk is in onderhoud. Hij voelt warm aan uw voeten en de meeste gietvloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming.

badkamer mortex douche

De juiste keuze voor uw badkamervloer

De meeste gietvloeren zijn zeer geschikt voor badkamers.

 

Epoxy gietvloeren zijn vloeistofdicht en eenvoudig schoon te maken. Dat maakt ze erg geschikt voor gebruik in een natte ruimte zoals een badkamer. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen slijtage en krassen waardoor ze langer meegaan.

PU gietvloeren worden ook vaak gebruikt voor badkamers omdat ze hygiënisch en makkelijk in onderhoud zijn. PU vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming en voelen zacht aan als je erover wandelt.

Ook Stucco (Mortex) is een geschikte optie. Deze cementgebonden gietvloer heeft een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Stucco is een mengsel van kalk, cement en toeslagstoffen. Het is meteen na het aanbrengen waterdicht. Een Stucco gietvloer is minder bestand tegen krassen en slijtage dan een epoxy gietvloer.

Een naadloze badkamerbekleding

Alle soorten gietvloer voor de badkamer hebben gemeenschappelijke kwaliteiten. Ze zijn waterdicht en naadloos, dus geen vuile voegen meer! Kiest u voor een inloopdouche, dan kan u de wanden en vloeren allebei in hetzelfde materiaal bekleden. Hierdoor krijgt de badkamer een tijdloze en hedendaagse uitstraling. In het algemeen zijn gietvloeren beperkt in dikte, snel te plaatsen en goed in combinatie met vloerverwarming.

Gietvloer in badkamer

Onze realisaties spreken voor zich

Benieuwd naar onze realisaties in woningen? Onze klanten zijn alvast tevreden over onze werking en het resultaat.

PU vloer woning
Mortex in badkamer
badkamer gietvloer toilet
Gietvloer realisatie
PU vloer woning

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.