10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

ESD neutrale vloer,
garandeert veiligheid

ESD neutrale vloeren (Electro Static Discharge) zijn antistatische vloeren die zeer belangrijk zijn in ruimtes waar hightechapparatuur aanwezig is, zoals in cleanrooms, ziekenhuizen, IT-ruimtes en productieruimtes voor elektronica.

Gietvloer in ziekenhuis

Antistatische vloeren voor gevoelige ruimtes

Statische elektriciteit kan gevoelige hightech apparatuur aardig in de war brengen en zo schade, letsels en kortsluiting veroorzaken.

 

Met antistatische vloeren wordt overtollige elektriciteit gecontroleerd afgevoerd naar de aarde. Bovendien voldoen ESD vloeren aan de strikte reglementering voor ATEX en EPA zones.

Technische eigenschappen & troeven

Gietvloer in serverlokaal
Gietvloer in operatieruimte

Garandeer veiligheid met een ESD vloer

ESD neutrale vloeren (Electro Static Discharge) zijn zeer belangrijk in ruimtes waar hightechapparatuur aanwezig is, zoals in:

De plaatsing van een ESD neutrale vloer

De bestanddelen van een epoxyvloer worden lichtjes aangepast om een ESD vloer te verkrijgen. Maar de plaatsing van de vloer is de belangrijkste stap, want dan voorzien we extra aarding en geleidende tussenlagen.

 

Door de aanwezigheid van epoxycomponenten geniet u ook van hun voordelen:

  • sterk en slijtvast
  • onderhoudsvriendelijk
  • naadloos en kaarsrecht
  • vloeistofdicht
  • chemische en mechanische weerstand
Elektrische auto parkeergarage

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Wilt u een antistatische vloer laten plaatsen? Wij staan al te popelen om te beginnen! Vooraf komen we graag gratis en vrijblijvend nog even een bezoek brengen aan uw ruimte voor de juiste afmetingen. Dan kan u al uw vragen stellen en geven we u graag ons advies. Nadien ontvangt u nog een prijsberekening.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.