10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Multifunctionele gietvloeren die jaren meegaan

Ben je op zoek naar een moderne, onderhoudsvriendelijke en stevige vloer? Zoek niet verder want met de gietvloeren van Phenix CFS geniet je van een strak interieur dat jaren meegaat. Ontdek al onze verschillende type gietvloeren. Zo vindt u zeker de juiste vloer voor uw ruimte.

badkamer mortex douche
badkamer mortex bad
badkamer gietvloer toilet

Stucco (Mortex) gietvloeren

De Stucco gietvloer is absoluut onze favoriet voor badkamers. Deze betonlook vloer is makkelijk onderhoudbaar, waterdicht en oogt luxueus.

Geef je interieur een klassevolle uitstraling met deze naadloze bekleding voor muren en vloeren.

Epoxyvloeren, all-in-one vloeroplossing

Een epoxy gietvloer is uw all-in-one vloeroplossing. Dit type wordt vaak gekozen voor commerciële en industriële omgevingen omdat het tal van voordelen biedt. Zo weerstaan ze zware belasting, zijn ze vochtbestendig én zijn ze bestand tegen de meeste chemicaliën.

 

Daarnaast is het ook bij particulieren een populaire gietvloer voor renovaties in huis.

Gietvloer in productieruimte
PU gietvloer in woonkamer
PU gietvloer woning

Polyurethaan gietvloer

Een PU gietvloer is strak en soepel tegelijk. Het is daarom geschikt voor diverse toepassingen.

Zeker in woningen, kantoren en grote ruimtes weten PU gietvloeren een erg strakke uitstraling te combineren met maximaal comfort.

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden mortelvloer is hittebestendig en kan daarom perfect dienen als vloer in keukens en bakkerijen.

 

Bovendien worden deze vloeren bijna altijd met antislip uitvoering afgewerkt om het risico op slipgevaar te beperken. Alweer een praktische troef voor keukens.

Gietvloer in professionele keuken
Betonlook vloer
PU Vloer in grote ruimte

Betonlook vloer

Ben je op zoek naar een gietvloer met betonlook die tegelijkertijd ook comfortabel is voor in huis of in uw bedrijf? Dan is onze PU gietvloer met betonlook zeker iets voor u.

Stel veiligheid voorop met een antislipvloer

Vooral in horecazaken en productie omgevingen is een antislipvloer belangrijk om arbeidsgevallen en slipgevaar van machines te voorkomen. Kies voor een volledig nieuwe antislipvloer of opteer voor een antislip coating over uw bestaande industrievloer.

Natuurlijke antislipvloer

Stel veiligheid voorop met een natuurlijke antislipvloer. Het subtiele reliëf zorgt ervoor dat de vloer slipbestendig is en waarschuwt uw personeel voor obstakels. Bovendien is deze vloer altijd hittebestendig.

Natuurlijke antislip vloer

Epoxy Antislip Coating

Wenst u een slipvaste vloer, maar heeft u een beperkt budget? Kies dan voor een epoxy antislipcoating . Let er wel op dat een coating slechts een beperkte mate aan mechanische weerstand biedt.

Gietvloer parkeergarage

Akoestische vloeren

Gaat u binnenkort uw zolder renoveren of bent u op zoek naar een akoestische vloer voor een muziekkamer? Bekijk dan zeker onze PU-vloeren. Ze zijn geluiddempend en relatief slijtvast. Ideaal dus voor een kamer waar al uw muziekinstrumenten staan.

Gietvloer kamer in huis
Gietvloer in een ziekenhuis
ESD Vloer in ziekenhuis
Gietvloer in cleanroom

ESD vloeren

Heeft u nood aan een antistatische vloer voor uw cleanroom, productieruimte of serverlokaal? Dankzij onze ESD neutrale vloeren wordt overtollige elektriciteit gecontroleerd afgevoerd naar de aarde waardoor uw hightech apparatuur niet ontregeld kan worden. 

 

Geniet van een veilige ruimte met onze ESD neutrale vloeren. Ze voldoen aan de strikte reglementering voor ATEX en EPA zones.

Ondergiet Epoxy

Heeft u een productieruimte met zware constructies? Dan kan u deze best laten verstevigen en ondersteunen met Epoxy ondergietmortel. Zo kan u op een milieuvriendelijke manier een verzakking door de trillingen van machines vermijden.

Ondergiet epoxy mortel