10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Natuurlijke antislipvloeren

In ieder bedrijf staat veiligheid voorop. Slipbestendige vloeren spelen daarin een grote rol. Niet alleen voor uw personeel, maar ook voor uw machines. Het vermijdt slipgevaar, zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft en kan zelfs dienen als waarschuwingssignaal.

Gietvloer in industrie

Slipbestendige industrievloeren verkleinen uw risico’s

Het subtiele reliëf geeft de vloer niet alleen een slipbestendig karakter. Als het strategisch wordt geplaatst, is het ook een communicatiemiddel. Zo wordt uw personeel gevoelsmatig gewaarschuwd voor naderende obstakels of magazijnpoorten. Bovendien is een industriële antislipvloer altijd hittebestendig.

Voordelen van natuurlijke antislipvloeren

Gietvloer in productieruimte
Antistatische vloer

Hoge mechanische weerstand

Volledige antislip vloeren hebben een hoge mechanische weerstand. Indien uw ruimte regelmatig zwaar belast wordt door grote heftrucks, dan raden we u aan om zeker een volwaardige epoxy gietvloer te laten leggen i.p.v. een antislipcoating.

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Heeft u nood aan een volledige antislipvloer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

Gietvloer in parking

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u uw productieruimte of parkeergarage slipbestendig maken? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren en coatings kunnen we u een perfect afwerking garanderen.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.