10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Vloer restaurants en hotels

Gietvloeren zijn een uitstekende keuze voor restaurants, hotels, cafés en feestzalen omwille van hun moeiteloze onderhoud, moderne look en akoestische eigenschappen.

 

Ze geven je ruimte een strakke of urban uitstraling en hebben een akoestische werking waardoor je gasten kunnen genieten van rustige gesprekken en een ontspannen sfeer. Met gietvloeren haalt u niet alleen duurzaamheid en stijl in huis, maar ook een vloer die voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit en esthetiek.

 

Daarnaast zijn de cementgebonden gietvloeren ook perfect voor professionele keukens.

Akoestische PU vloeren

Een PU gietvloer is ideaal voor restaurants, hotels en cafés vanwege de naadloze afwerking, duurzaamheid en geluiddempende eigenschappen.

 

Een PU vloer is slijtvast en bestand tegen krassen. Zeker in restaurants waar tafels en stoelen regelmatig verschoven worden is dit een voordeel. Een PU vloer is een langdurig mooie vloerafwerking aangezien het zijn kwaliteit blijft behouden.

 

Daarnaast speelt de akoestische factor ook een grote rol. In drukke omgevingen zoals restaurants en hotels verminderen PU gietvloeren het geluid van hakken en schoenen, waardoor gasten elkaar gemakkelijker kunnen verstaan en genieten van een rustigere en aangenamere atmosfeer.

urban sfeer met een cementlook gietvloer

Een gietvloer moet naadloos aansluiten bij uw interieur. Als u streeft naar een trendy, urban uitstraling voor uw restaurant of hotel, bieden onze Stucco gietvloeren een uitstekende optie. Stucco of Mortex vloeren bieden niet alleen een moderne esthetiek, maar ze zijn ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat essentieel is voor ruimtes met veel bezoekers zoals restaurants en hotels. Met hun unieke textuur en veelzijdigheid voegen ze een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Onze kwaliteitsgarantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

TEVREDEN KLANTEN

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.