10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

De voordelen van een gietvloer?

Nood aan een nieuwe bedrijfsvloer? Ben je aan het bouwen en moet je de keuze maken welke vloer je gaat leggen? Dan valt een gietvloer zeker te overwegen. Dit type van vloer heeft immers tal van voordelen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Makkelijk in onderhoud

Een gietvloer is zeer eenvoudig onderhoud, hierdoor kun je met een minimale moeite steeds in optimale hygiënische omstandigheden werken. Het gaat hier immers om naadloze, egale vloeren die makkelijk te reinigen zijn. Hierdoor kunnen ook de onderhoudskosten teruggedrongen worden. Ongeacht of het over een winkelruimte of een volledig uitgeruste cleanroom gaat.

Snelle oplevering

Bij Phenix cfs zijn we jaren gespecialiseerd in industriële gietvloeren. Meteen ook de reden waarom we zeer snel je gietvloer kunnen realiseren. Dit type van vloeren wordt immers gegoten wat een enorme tijdswinst met zich meebrengt. Tel daar nog onze expertise bij en je weet dat we afgesproken deadlines halen.

Sterkte

Een gietvloer is ontzettend sterk en beschikt over een enorme draagkracht. Zware vrachten en installaties vormen dan ook geen enkel probleem.

Uitstraling

Industriële gietvloeren geven je ruimte een cleane uitstraling, het oog wil immers ook wat. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren, moest dit belangrijk zijn.

Duurzaamheid

Correct gelegde gietvloeren gaan jaren mee. Uw vloer krijgt het ongetwijfeld hard te verduren, dus is een duurzaam materiaal belangrijk. Uiteraard wil je niet om de 3 jaar je vloer veranderen.

De voordelen zijn vaak gekoppeld aan het type gietvloer dat je laat gieten. Bij Phenix CFS kiest u uit een ruime waaier aan mogelijkheden. Van een epoxy gietvloer tot pu vloer.

Bestand tegen chemische producten

Bepaalde types gietvloeren zijn perfect bestand tegen chemische producten. Ideaal dus als je met gevaarlijke producten werkt.

Meer weten?

Wens je meer te weten over de voordelen van onze industriële gietvloeren, een bezichtiging of een afspraak om je project te bekijken? Geef ons een seintje en we maken graag een afspraak.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.