Horecazaken en grootkeukens

Horecazaken en industriële grootkeukens moeten aan erg strikte regelgeving voldoen. Naast diverse administratieve verplichtingen, moet ook de inrichting van het pand aan strenge richtlijnen beantwoorden. Zo zijn bijvoorbeeld ook onderhoudsvriendelijke, vloeistofdichte en ultra hygiënische HACCP vloeren verplicht.

Gietvloer in horeca grootkeuken

Hittebestendige vloeren voor voedselverwerkende bedrijven

Heeft u een productieomgeving of bent u actief in de voedingssector? Dan moet uw vloer volgens de regelgeving hittebestendig zijn.

 

Ondanks de sterkte van epoxy zijn deze gietvloeren niet warmtebestendig en PU-vloeren minder geschikt voor industriële toepassingen. Daarom kiest u beter voor vloeren op cement- of quartzbasis, zoals cementgebonden mortelvloeren.

HACCP conforme gietvloeren voor de voedingssector

Industriële keukenvloeren moet voldoen aan strikte richtlijnen omtrent hygiëne. Onze hittebestendige vloeren zijn volledig vloeistofdicht en stof afstotend. Water, olie en vetten kunnen niet in het oppervlak van een cementgebonden gietvloeren trekken en doorgaans snel en eenvoudig verwijderd worden met een vochtige doek.

 

Onze cementgebonden gietvloeren zijn HACCP-conform, wat deze ideaal maakt voor voedselverwerkende bedrijven zoals: grootkeukens, horecakeukens, bakkerijen en beenhouwerijen. 

 

gietvloer reinigen
industriële keuken gietvloer

oog voor uw veiligheid

Hittebestendige vloeren voorzien we meestal direct van een antislipcoating, zowel voor
de veiligheid van uw personeel als om uw machines op hun plaats te houden. Wenst u
liever een natuurlijke antislipvloer ? Dan kan dat ook, want die zijn altijd hittebestendig.

Onze kwaliteitsgarantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

TEVREDEN KLANTEN

Wenst u advies bij uw keuze?

Welk type vloer u best kiest voor uw bedrijf? Dat komen we met plezier met u bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.