10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

PU vloeren en wanden,
Strak en soepel

Er zijn maar weinig vloeren zo flexibel als PU vloeren. Polyurethaan kunstharsvloeren zijn namelijk relatief elastisch én geschikt voor diverse toepassingen. Zeker in woningen, kantoren en grote ruimtes weten PU gietvloeren een erg strakke uitstraling te combineren met maximaal comfort. Ze zijn warmtegeleidend, geluiddempend en door hun relatief zachte structuur ook erg aangenaam om over te lopen.

Gietvloer in woning Phenix CFS

Geniet van maximaal comfort met een PU vloer

Wil u gietvloeren laten plaatsen in uw woning, dan zijn PU (polyurethaan) vloeren zeker het overwegen waard. Ze hebben een strakke look en zijn bovendien zeer comfortabel. Een polyurethaan vloer is warmtegeleidend zodat u maximaal kan genieten van een warme vloer die zacht aanvoelt. Daarnaast is dit type gietvloer ook geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Deze gietvloeren zijn bovendien ook makkelijk in onderhoud. Doordat ze volledig vloeistofdicht zijn kan vuil zich niet hechten. 

Een naadloos geheel met een pu muurcoating

Pu coatings worden vaak gebruikt als coatings op muren en vloeren. Zeker in badkamers en in industriële ruimtes is deze muurcoating enorm populair. 

 

Een pu coating is slijtvast, duurzaam en waterdicht. Enorm veel voordelen dus voor verschillende ruimtes.

 

Wilt u al mooi geheel creëren? Kies dan voor een pu vloer en wandbekleding die naadloos in elkaar overlopen.

Pu coating muur en vloer

Voordelen van PU gietvloeren

Gietvloer kamer in huis
Bibliotheek gietvloer

Akoestische vloerisolatie

Een absoluut voordeel van de PU gietvloer is dat deze vloerbekleding een geluiddempend effect heeft. Hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor:

Onze specialiteit: de PU gietvloer in betonlook

De betonlook vloer is veruit onze populairste gietvloer voor commerciële bedrijven en privéwoningen. Met een betonlook vloer kiest u voor een stoere look die toch netjes is afgewerkt. Het geeft uw woning een unieke uitstraling en zet het imago van uw bedrijf kracht bij.

Deze gietvloeren zijn makkelijk onderhoudbaar, ondervinden weinig hinder van slijtage en zijn een plezier om op te lopen. U kan deze gietvloer over elke ondergrond laten plaatsen.

Gietvloer Phenix CFS realisatie

PU gietvloer, ideaal voor thuis of op kantoor

PU gietvloeren kunnen in ontzettend veel omgevingen geplaatst worden. Dankzij het geluiddempende karakter zijn polyurethaan vloeren ook erg geschikt als kantoorvloeren en in grote, drukbezette ruimtes zoals winkels, horecazaken, cafetaria’s, sporthallen, etc…
PU gietvloer in woonkamer

Naadloze vloer in uw woning

Etalage winkel gietvloer

Stijlvol kantoor of winkelvloer

Gietvloer in woning

Uw bestaande vloer laten renoveren

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Zou een Polyurethaan gietvloer perfect passen in uw bedrijf of woonst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

toonzaal gietvloer

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u uw woning of kantoor laten bekleden met een PU gietvloer? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Wij streven steeds naar een optimaal resultaat dat perfect matcht met uw interieur en/of de sfeer die u wil uitstralen.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.