10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Cementgebonden gietvloer,
als hittebestendige ondergrond

Cementgebonden gietvloer, als hittebestendige ondergrond

Heeft u een productieomgeving of bent u actief in de voedingssector? Dan moet uw vloer volgens de regelgeving hittebestendig zijn. 

 

Hiervoor kiest u best een vloer op cement- of quartzbasis, zoals cementgebonden mortelvloeren.

Gietvloer in professionele keuken

Cement of quartz tegen hitte

In industriële bedrijven of horecazaken moeten de vloeren vaak wisselende omgevingstemperaturen en contact met hitte kunnen weerstaan. Dit is zeker het geval bij voedselverwerkende bedrijven zoals bakkerijen en industriële grootkeukens.

 

Daarom kiest u best voor een quartz- of cementgebonden vloer. Deze vloeren bestaan uit elastische componenten die onder invloed van temperatuurschommelingen uitzetten of inkrimpen zonder te scheuren of barsten. De naadloze afwerking blijft dus intact.

Voordelen van cementgebonden vloeren

Cementgebonden gietvloer in horeca

Hittebestendige vloeren met antislip coating

Hittebestendige vloeren voor industriële toepassingen worden haast altijd met antislip uitvoering afgewerkt. Minder slipgevaar bevordert niet alleen de persoonlijke veiligheid, de slipvaste laag houdt ook uw machines en rolwagentjes op hun plaats. Alweer een erg praktische troef.

Cementgebonden vloeren, ideaal in keukens

Cementgebonden mortelvloeren zijn uitermate geschikt als hittebestendige vloeren in keukens, bakkerijen en productieruimtes.

Gietvloer in professionele keuken

Grootkeukens en bedrijven in de voedingssector

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Benieuwd hoeveel een hittebestendige vloer kost? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u uw woning laten bekleden met een epoxy gietvloer? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren kunnen we u een perfect afwerking garanderen.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.