10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Epoxyvloeren,
All-in-one vloeroplossing en muurcoating

Een epoxy gietvloer wordt vaak gekozen voor commerciële en industriële omgevingen omdat ze tal van voordelen bieden en daardoor ideaal zijn voor parkeergarages, produtiehallen, magazijnen en HACCP gereguleerde omgevingen, zoals grootkeukens en voedselverwerkende bedrijven. Ontdek de voordelen.

Gietvloer in magazijn

Strakke en super sterke epoxy vloeren

Hoewel epoxy vloeren slechts 2 à 3 mm dik zijn, zijn ze toch 2 keer sterker dan beton. Ze weerstaan zware belasting, zijn vochtbestendig én ze zijn bestand tegen de meeste chemicaliën. Om al die redenen zijn epoxy vloeren erg gegeerd als industrievloeren. Al is epoxy ook een erg goede keuze voor bijvoorbeeld uw garage thuis.

Voordelen van epoxy vloeren

Gietvloer in magazijn

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Zou een Epoxy gietvloer perfect passen in uw bedrijf of woonst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

Gietvloer in parking

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u uw woning laten bekleden met een epoxy gietvloer? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren kunnen we u een perfect afwerking garanderen.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.