10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Over Phenix cfs

Gietvloeren en industriële coating vloeren plaatsen is een uiterst precies vakwerk dat u best niet aan eender welke vloerder toevertrouwt. Alleen door een gespecialiseerd gietvloer bedrijf zoals Phenix CFS in te schakelen, bent u écht zeker van een perfect strakke en naadloze vloer die jaren meegaat.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

Creatief, oplossingsgericht en proactief

Sinds 2005 al plaatsen we gietvloeren en coatings bij particuliere en professionele klanten. Doordat we enkel gietvloeren plaatsen en geen andere types vloerbedekking, kunnen we ons intussen zonder blozen een uiterst gespecialiseerd gietvloer bedrijf noemen. Zelfs wanneer uw nieuwe vloer aan specifieke regelgeving of praktische vereisten moet voldoen, kunnen we geschikte oplossingen voorstellen.

Vooral in uitdagende vloerprojecten zijn we sterk. Barsten en holle plinten wegwerken en naadloos in de vloer integreren of gietvloeren plaatsen op verdiepingen? Ook daar hebben we de nodige ervaring voor op zak.

Waarom kiezen voor ons?

Handen schudden

Onze kwaliteit garantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Zou een gietvloer perfect passen in uw bedrijf of woonst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u uw woning laten bekleden met een epoxy gietvloer? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren kunnen we u een perfect afwerking garanderen.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.