10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

De meerwaarde van een kwalitatieve vloer voor je bedrijf?

Is je oude vloer aan vervanging toe of open je een nieuwe vestiging en heb je nood aan een industriële vloer? Dan maak je maar beter een weloverwogen keuze. De meerwaarde van een kwalitatieve vloer is immers belangrijk én aantoonbaar. Waarom je maar beter kiest voor vakmanschap en kwaliteit? We zetten enkele argumenten op een rijtje.

Kwalitatieve vloeren gaan langer mee

Elke vloer is onderhevig aan slijtage, maar door voor het juiste materiaal te kiezen en je industriële vloer te laten plaatsen door vakmensen, gaat deze wel langer mee. Zo geniet je langer van je investeringen en val je niet onmiddellijk terug in kosten. Bij Phenix cfs kennen we de materialen van binnen en van buiten en hebben gietvloeren geen geheimen meer. Zo kunnen we perfect een kwalitatieve vloer op maat adviseren én plaatsen.

Kwalitatieve vloeren vergen minder onderhoud

Een goed geplaatste gietvloer trekt amper vuil aan en er zijn geen spleten en kantjes. Zo verlies je geen waardevolle tijd aan onderhoud. Onze gietvloeren laten zich makkelijk reinigen en voldoen aan de strengste voorwaarden. Ook in de voeding tellen we heel wat klanten, want onze kwalitatieve vloeren zijn uiterst hygiënisch, en werken schimmelwerend zodat bacteriën er niet op hechten.

Antislip voor de veiligheid

Een ongelukje is snel gebeurd, maar een kwalitatieve vloer beschikt over een antisliplaag. Heel wat van onze vloeren zijn slipbestendig. Opteer je voor een iets voordeligere epoxyvloer, weet dan dat je deze kunt laten voorzien van een antislip coating. Deze 2 dunne lagen zijn slijtvast en waterdicht en zorgen ook voor een verhoogde krasbestendigheid. Een grote meerwaarde dus.

Vloeistofdichte vloeren

Onze kwalitatieve gietvloeren zijn vloeistofdicht. Niet onbelangrijk, want indringend vocht kan voor veel onheil zorgen.

Meer weten over onze gietvloeren?

Kies je voor een kwalitatieve gietvloer van Phenix cfs, dan is dat een verstandige investering. Je geeft je onderneming/bedrijf in één klap een strakke uitstraling en ook klanten zijn er in commerciële ruimtes dol op. Qua kleuren zijn er amper belemmeringen en afhankelijk van je noden en wensen, kunnen we de gepaste gietvloer adviseren. Kom zeker je plannen eens bespreken en geef je onderneming een kwalitatieve vloer die jaren meegaat.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.