10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Expo

PU gietvloeren kunnen in ontzettend veel omgevingen geplaatst worden. Dankzij het geluiddempende karakter zijn polyurethaan vloeren ook erg geschikt als vloer voor exporuimtes. Ze zijn bovendien ook onderhoudsvriendelijk en ogen minimalistisch.

Gietvloer in exporuimte

PU gietvloeren in uw expohal

Polyurethaan kunstharsvloeren zijn elastisch én geschikt voor diverse toepassingen. Ze zijn warmtegeleidend en aangenaam om over te lopen. Daarnaast is een PU vloer zeer onderhoudsvriendelijk. De vloer is volledig vloeistofdicht en niet poreus waardoor vuil niet aan het vloeroppervlak kan hechten.

 

Maar bovenal is de akoestische isolatie een reden om voor een PU vloer te kiezen. In grote, open ruimtes met veel bezoekers en veel rumoer heeft de vloer het nodige geluiddempende effect.

 

Tenslotte zijn ook op esthetisch vlak de mogelijkheden eindeloos. U kan een gietvloer uitkiezen in eender welke RAL-kleur en diverse afwerkingen.

Waarom kiezen voor een PU vloer?

Gietvloer in galerij

Onze kwaliteitsgarantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

TEVREDEN KLANTEN

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.