10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Kantoorvloeren

Maximaal loopcomfort, goede warmtegeleiding en akoestische isolatie. Dat zijn de voornaamste reden om PU gietvloeren te kiezen als cafetaria- of kantoorvloer. Al zijn er nog heel wat andere technische troeven die PU kunstharsvloeren interessant maken in druk bezochte ruimtes.

Gietvloer in kantoor

Kies voor een PU gietvloer in uw kantoor

Een PU gietvloer is een ideale keuze voor de vloerbedekking van uw kantoor. Deze PU vloer ziet er naadloos en modern uit in kantoorinterieurs. Daarnaast zijn ze elastisch waardoor het zorgt voor een zacht loopcomfort

 

Verder is de vloer relatief kras- en slijtvast waardoor hij lang meegaat en volledig vloeistofdicht. De kantoorvloer proper houden, wordt dus geen tijdrovende klus. Maar bovenal is de akoestische isolatie een reden om voor een PU vloer te kiezen. In grote, open ruimtes met veel bezoekers en veel rumoer heeft de vloer het nodige geluiddempende effect.

nog meer voordelen van deze kantoorvloer

Gietvloeren kunnen niet enkel op gelijkvloerse verdiepingen gelegd worden. Bij Phenix CFS hebben we de kennis en ervaring om op zak om ook kunstharsvloeren op verdiepingen te leggen en zelfs vloerrenovaties met gietvloeren uit te voeren.

 

Bovendien zijn deze vloeren verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, maar ook motieven met gekleurde verfvlokjes zijn mogelijk. Handig om uw kantoorruimte een unieke look te geven, maar ook vuil en stof is op een niet-monochrome vloer minder snel zichtbaar. Deze PU-vloeren kunnen ook perfect bovenop vloerverwarming gelegd worden.

TEVREDEN KLANTEN

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.