10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Epoxy antislipcoating

Zorg voor een veilige omgeving in uw bedrijf of woning en vermijd slipgevaar met onze epoxy antislipcoating. Deze coating zorgt ervoor dat personen niet kunnen uitschoven, alsook machines en werkmateriaal goed op hun plaats blijven.

 

U hoeft niet altijd een volledig nieuwe vloer te laten gieten. Soms volstaat een coating om te genieten van slipbestendigheid. 

Gietvloer parkeergarage

Budgetvriendelijk genieten van slipbestendigheid

Om een antislipoppervlakte te bekomen, brengen we 2 dunne epoxy coatinglagen aan, die slijtvast en waterdicht zijn. Dit gebeurt met behulp van borstels en kan zowel op vloeren als wanden worden toegepast, met een naadloze overgang. Zo plaatsen we regelmatig flinterdunne wand- en vloercoatings in toonzalen, parkeergarages, magazijnen en productieplaatsen.

Voordelen van epoxy antislipcoating

Gietvloer in productieruimte
Antistatische vloer

Bepaalde mate van mechanische weerstand

Coatingvloeren hebben ook een bepaalde mate van mechanische weerstand en kunnen lichte tot halfzware belasting verdragen. Denk bijvoorbeeld aan parkeergaragevloeren of vloeren voor autowerkplaatsen. Indien uw ruimte regelmatig zwaar belast wordt door grote heftrucks, dan raden we u aan om een volwaardige epoxy gietvloer te laten leggen.

Interesse in een vrijblijvende prijsofferte?

Heeft u nood aan een epoxy antislipcoating? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

Gietvloer in parking

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Wilt u uw productieruimte of parkeergarage slipbestendig maken? Bij Phenix CFS bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het plaatsen van gietvloeren en coatings kunnen we u een perfect afwerking garanderen.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.