10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Magazijnen

Druk heftruck verkeer, vallende objecten en vlekken zijn dagelijkse praktijk in een magazijn. Een extreem sterke vloer is dan zeker geen overbodige luxe. Maar ook aan veilige werkomstandigheden moet uiteraard worden gedacht. Antislip oppervlaktes kunnen daarom ook best toegevoegd worden.
Gietvloer in magazijn

Epoxy vloeren kunnen tegen een stootje

Voor magazijnen zijn epoxy gietvloeren meestal een interessante keuze. Die hebben immers een bijzonder hoge mechanische weerstand. Ze zijn maar liefst 2 keer sterker dan een betonvloer!  Ideaal als magazijnvloer.

 

Zware belastingen door heftruks en de zware stellingen worden probleemloos weerstaan. De hoge kras-, slijt- en stootvastheid zorgt er verder voor dat ook zware objecten de magazijnvloer niet beschadigen als ze vallen. De hoge weerstand en sterkte resulteren tenslotte ook in een opvallend lange levensduur.

Hoe zit het met de veiligheid?

U hecht ongetwijfeld veel belang aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Daarom zijn antislip coatings en vloermarkeringen (bv. met gekleurde vloercoating) zeker ook het overwegen waard.

 

Extra reliëf voorzien in het vloeroppervlak aan ingangen en magazijnpoorten is ook een gegeerde optie. Zo worden heftruckbestuurders door trilling gewaarschuwd voor obstakels waardoor ze tijdig kunnen remmen.

Magazijn veiligheid
gietvloer reinigen

Makkelijk te onderhouden magazijnvloeren

Doordat het vloeroppervlak niet poreus is, kan vuil en stof er niet aan hechten. Daardoor is een epoxy gietvloer hypoallergeen én bijzonder onderhoudsvriendelijk. Voor dagelijkse reiniging zal stofzuigen en dweilen volstaan om de vloer proper te houden. Een epoxy vloer is eveneens volledig vloeistofdicht.

Onze kwaliteitsgarantie

Icoon team

Professioneel team

Icoon garantie

10 jaar WTCB-garantie

Icoon advies

Onafhankelijk advies

TEVREDEN KLANTEN

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.