Garage vloeren

Particuliere en commerciële garage vloeren

Al een vloer gekozen?

Epoxy gietvloeren en coating vloeren zijn tegenwoordig erg in trek als particuliere garage vloeren. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren hebben deze vloeren geen naden die vuil kunnen worden. Ze zijn ook bestand tegen olie, chemicaliën en vet, ze zijn waterbestendig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. De uitstekende mechanische weerstand en duurzaamheid, maken het rijtje praktische voordelen compleet.

Een epoxy gietvloer of een budgetvriendelijke coatingvloer in uw garage?

Welke type vloer best geschikt is voor uw garage, komen we liefst persoonlijk toelichten tijdens een vrijblijvend plaatsbezoek. De staat van de ondergrond zal namelijk in grote mate bepalend zijn of u best een gietvloer of een coating vloer voorziet.

Beide vloertypes zijn erg gelijkend aan elkaar en ook beide erg geschikt als garagevloer. Coating vloeren zijn echter aanzienlijk dunner (slechts 2 lagen) dan gietvloeren. Dat verklaart ook het prijsverschil. Eventuele oneffenheden kunnen met vloercoatings echter niet altijd volledig onzichtbaar worden weggewerkt.

In professionele omgevingen zal ook de mate van chemische en mechanische belasting en de eventuele nood aan akoestische isolatie een rol spelen in de keuze.

Commerciële parkeergarage vloeren

Niet alleen voor de vloer in uw garage thuis, maar ook voor commerciële garage vloeren kan u op de expertise van gietvloer specialist Phenix CFS vertrouwen. We hebben in onze jarenlange carrière al heel wat vloeren in ondergrondse parkeergarages, garage showrooms en overdekte parkeerterreinen geplaatst.

We kennen de eigenschappen en de technische prestaties van de verschillende soorten vloeren door en door en kunnen ook een onberispelijke professionele plaatsing garanderen.

U kan trouwens niet enkel de plaatsing van epoxy gietvloeren en dunlagige coating vloeren toevertrouwen, maar eventueel ook de belijning. Zo heeft u slechts 1 partner nodig voor alles wat met uw garage vloeren te maken heeft.

Vloermarkeringen en belijning

Hoe gaat u uw klanten wegwijs maken in uw parkeergarage? Naast bewegwijzering is ook vloermarkering daarvoor erg interessant. U kan bijvoorbeeld de garage vloeren op elke verdieping een andere RAL-kleur meegeven of de parkeervakken zelf kleuren.

We kunnen ook looppaden, zebrapaden, belijningen, parkeervak omranding en diverse andere markeringen aanbrengen. Dat doen we onder meer via aftaping en gekleurde coating of met contrast sticker sjablonen.

Graag een offerte om uw garage te laten vloeren?

Een mailtje of telefoontje volstaat om een vrijblijvende afspraak in te plannen en kort daarna een maatwerk prijsofferte voor uw garagevloer te ontvangen. U heeft al plannetjes, afmetingen en foto’s? Die mag u ook zeker al even doorsturen dan.

Deze pagina delen via: