10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Stucco (Mortex) gietvloeren

Een Stucco gietvloer en muurcoating geeft een absolute meerwaarde aan uw interieur. Deze gietvloer is ideaal als wand- en vloerbekleding voor uw badkamer of woonkamer. Het is makkelijk onderhoudbaar, waterdicht en oogt luxueus vanwege hun strakke en minimalistische uitstraling. Kies voor een betonlook interieur met naadloze afwerking.

badkamer mortex douche

Stucco gietvloer in uw woning of bedrijf

We raden de Stucco gietvloeren voornamelijk aan voor het interieur van uw woning. De naadloze afwerking en luxueuze uitstraling zorgen voor een meerwaarde in uw huis. Deze vloer- en wandbekleding is bovendien ook waterdicht. Dit maakt van de Stucco gietvloer en muurcoating onze favoriet voor badkamers.

 

Ook voor commerciële toepassingen is de Stucco gietvloer zeker een goede optie. Zo is het geschikt voor uw showroom of winkel interieur. Creëer een moderne look in uw zaak met deze betonlook vloer en muurcoating.

Wat is een Stucco gietvloer?

Stucco gietvloeren vallen onder de noemer minerale coatings of cementgebonden gietvloeren. Deze gietvloer bestaat namelijk uit een cementgebonden afwerklaag die over een bestaande betonvloer wordt gegoten. Deze afwerklaag wordt op een speciale manier aangebracht, zo krijg je de typische gladde en naadloze afwerking. 

 

Onze Stucco gietvloeren zijn verkrijgbaar in een matte of glanzende afwerking, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Voordelen van Stucco gietvloeren

badkamer mortex bad

INTERESSE IN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJS?

Zou een Stucco gietvloer perfect passen in uw bedrijf of woonst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsofferte. Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken.

Gietvloer leggen

PROFESSIONELE PLAATSING DOOR PHENIX

Een Stucco gietvloer is absoluut een goed idee als vloer- en wandbekleding voor uw woning of kantoor.

 

Let wel op: het is belangrijk dat de ondergrond of muur waarop de vloer wordt aangebracht stevig en vlak is, anders kunnen er problemen ontstaan met de afwerking.

 

Wilt u zeker zijn van een goede en juiste plaatsing van uw Stucco gietvloer? Neem contact op met Phenix CFS voor het aanbrengen van deze vloer. Ons professioneel team komt graag ter plaatsen.

productfiches

Voor meer informatie over onze producten kan je de individuele productfiches downloaden of bekijken. Hierin vindt u alle informatie over het gebruik, de verwerking, de chemische bestendigheid, technische eigenschappen enz.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.