Gietvloer laten leggen in Heist-op-den-Berg? Kies voor Phenix CFS!

Phenix CFS is dé specialist in het leggen van gietvloeren in Heist-op-den-Berg en omgeving. Met jarenlange ervaring en een betrouwbare reputatie zijn wij de ideale partner voor jouw vloerproject.

 

Ontdek ons aanbod aan hoogwaardige gietvloeren en coatings. Wij staan klaar om jouw ruimte in Heist-op-den-Berg te voorzien van een prachtige gietvloer.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

Gietvloeren op maat in Heist-op-den-Berg

Onze gietvloeren en wandcoatings zijn perfect geschikt voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Met een gietvloer geef je jouw woning of bedrijf een moderne uitstraling en profiteer je van het gemak van eenvoudig schoonmaken. De naadloze afwerking maakt ze bovendien ideaal voor badkamers en keukens.

 

Bij Phenix CFS bieden we diverse soorten gietvloeren aan, waaronder epoxyvloeren, pu vloeren, betonlookvloeren, cementgebonden gietvloeren en meer.

Epoxyvloer parkeergarage

Sterke en stijlvolle epoxyvloeren in Heist-op-den-Berg

Onze epoxyvloeren zijn bij uitstek geschikt voor commerciële en industriële ruimtes in Heist-op-den-Berg. Deze vloeren zijn extreem duurzaam, krasbestendig en vloeistofdicht. Daardoor zijn ze ideaal voor onder andere productieruimtes, parkeergarages en grootkeukens.

Naadloos en modern interieur met een pu vloer

Wil je een tijdloze en moderne uitstraling creëren in jouw woning of bedrijf in Heist-op-den-Berg? Kies dan voor een polyurethaan (PU) gietvloer.

 

Onze PU vloeren bieden niet alleen stijl, maar ook comfort en geluiddemping. Ze zijn zeer geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes zoals winkels en kantoren.

badkamer mortex douche
Stucco vloer badkamer

Betonlook interieur met Stucco vloeren en muurcoatings

Voor een stijlvolle betonlook in Heist-op-den-Berg bieden wij stucco vloeren en muurcoatings aan (gelijkaardig aan Mortex). Deze moderne vloer- en wandbekleding is populair vanwege de prachtige afwerking, waterbestendigheid en eenvoudige reiniging.

Daarnaast zijn ze zeer duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze jarenlang meegaan. Creëer een naadloos en stijlvol geheel met onze hoogwaardige stucco vloeren en muurcoatings.

Wenst u advies bij uw keuze?

Welk type vloer u best kiest voor uw bedrijf? Dat komen we met plezier met u bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.