10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Gietvloer laten plaatsen in Putte? Kies voor de expertise van Phenix CFS

Phenix CFS is een gevestigde waarde in Putte. Al sinds 2005 zijn we actief in de sector. Vertrouw op onze expertise in het leggen van gietvloeren en coatings. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende soorten vloeren die we leggen? Bekijk ons aanbod gietvloeren en coatings. We komen deze graag plaatsen in Putte.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

Gietvloerenspecialist in Putte

Onze gietvloeren en wandcoatings zijn uitermate geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes in Putte. Een gietvloer geeft een hedendaagse look aan je woning of bedrijf en is eenvoudig schoon te maken. Hierdoor is deze vloer ideaal voor het aankleden van badkamers of de renovatie van oudere ruimtes. 

 

Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten gietvloeren, zoals epoxyvloeren, pu vloeren, stucco vloeren (cementgebonden gietvloeren), betonlookvloeren, en meer. 

Epoxyvloer parkeergarage

Sterke, naadloze epoxy vloer regio Putte

Een epoxy gietvloer wordt vaak gekozen voor commerciële en industriële ruimtes. Deze vloer is sterk genoeg om zware machines en de beweging van vrachtwagens of heftrucks te dragen. Daardoor is deze ideaal in magazijnen en productieruimtes.

 

Bovendien geniet je bij deze epoxy gietvloer ook van voordelen zoals waterdichtheid, krasbestendigheid en is deze makkelijk te onderhouden. 

Een industriële look in uw interieur met stucco vloeren

Stucco gietvloeren (gelijkaardig met Mortex), zijn heel populair in nieuwe woningen. Ze worden vaak gebruikt in badkamers, maar ook in de woonkamer of kantoorruimte passen ze mooi. Met Stucco kan je een naadloos geheel creëren door de vloer en muren in hetzelfde materiaal te bekleden. Zo krijg je dit stijlvol interieur met betonlook. 

Ze hebben een prachtige afwerking, zijn waterdicht en zijn eenvoudig schoon te maken. Ze zijn ook bestand tegen slijtage en kunnen jarenlang meegaan.

badkamer mortex douche
PU gietvloer woning

Een zachte en strakke vloer in uw huis of kantoor? Kies voor een pu vloer

PU-vloeren, ook wel polyurethaan vloeren genaamd, zijn perfect voor residentiële en commerciële ruimtes. Heb je een winkel of kantoor in Putte of wil je een zachte vloer laten plaatsen in je woning? Bekijk dan zeker deze naadloze en geluiddempende gietvloer.

Een voordeel van PU gietvloeren is het zachte loopcomfort en akoestische demping. Bovendien creëer je met deze vloer ook een mooi en strak interieur.

Wist je dat deze vloer ook vaak gebruikt wordt voor renovaties? Je kan ze perfect combineren met vloerverwarming en er is geen uitbraakwerk van oude vloer voor nodig. 

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.