10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Gietvloer leggen in Mechelen? Kies voor de expertise van Phenix CFS

Bij Phenix CFS zijn we gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren in Mechelen en omstreken. Al sinds 2005 is Phenix CFS een betrouwbare partner in Putte (Mechelen).

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende soorten vloeren die we leggen? Bekijk ons aanbod gietvloeren en coatings. We komen deze graag plaatsen in Mechelen.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

Gietvloeren laten plaatsen in mechelen

Onze gietvloeren en wandcoatings zijn een goede keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes in Mechelen. Een gietvloer geeft een moderne look aan je woning of bedrijf en is eenvoudig schoon te maken. Dankzij de naadloze afwerking zijn ze ideaal voor het aankleden of renoveren van badkamers en keukens.

 

We bieden verschillende soorten gietvloeren aan, zoals epoxyvloeren, pu vloeren, betonlookvloeren, cementgebonden gietvloeren en meer. 

Epoxyvloer parkeergarage

Stevige en strakke epoxy vloer regio Mechelen

Een epoxy gietvloer wordt vaak gekozen voor commerciële en industriële ruimtes. Deze gietvloer heeft een hoge mechanische weerstand, is krasbestendig en vloeistofdicht. Dit maakt een epoxy gietvloer de ideale keuze voor productieruimtes, parkeergarages of grootkeukens.

Stijlvolle betonlook met Stucco vloeren en muurcoatings

Ben je op zoek naar een vloer met betonlook voor je woning of bedrijf in Mechelen? Stucco (gelijkaardig met Mortex) of microcement is enorm populair als vloer- en wandbekleding in badkamers.

Ze hebben een prachtige afwerking, zijn waterdicht en zijn eenvoudig schoon te maken. Ze zijn ook bestand tegen slijtage en kunnen jarenlang meegaan.

Creëer een naadloos en stijlvol geheel met deze moderne Stucco vloer- en wandbekleding. 

badkamer mortex douche
PU gietvloer woning

Een tijdloze en moderne vloer in uw woning of bedrijf? Kies een pu vloer

Onze polyurethaan (PU) vloeren zijn perfect voor residentiële en commerciële ruimtes. Heb je een winkel of kantoor in Mechelen of ben je op zoek naar een vloer voor je woning? Bekijk dan zeker deze stijlvolle en geluiddempende gietvloer.

 

Een voordeel van PU gietvloeren is het zachte loopcomfort en akoestische demping. Bovendien oogt deze ook mooi en kan je ze perfect gebruiken om een vloer te renoveren.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.