10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Gietvloer laten plaatsen in Lier? Kies voor Phenix CFS

Phenix CFS is dé specialist in het leggen van gietvloeren in Lier en omgeving. Met een betrouwbare reputatie en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor jouw vloerproject regio Lier.

 

Wij staan klaar om jouw ruimte in Lier te voorzien van een prachtige gietvloer. Ontdek alvast ons aanbod aan hoogwaardige gietvloeren en coatings.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

OP MAAT GEMAAKTE GIETVLOEREN IN LIER

Bij Phenix CFS hebben we een ruim assortiment gietvloeren en wandcoatings die perfect geschikt zijn voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Met onze gietvloeren geef je jouw woning of bedrijf in Lier een moderne uitstraling en profiteer je van het gemak van eenvoudig schoonmaken. Bovendien zijn onze vloeren naadloos afgewerkt, waardoor ze ideaal zijn voor badkamers en keukens.

 

Bij Phenix CFS vind je verschillende soorten gietvloeren, waaronder epoxyvloeren, pu vloeren, betonlookvloeren, cementgebonden gietvloeren en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat de vloer volledig op maat wordt gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Epoxyvloer parkeergarage

Duurzame en hygiënische epoxyvloeren in Lier

Onze epoxyvloeren bieden een uitstekende oplossing voor commerciële en industriële ruimtes in de regio. Met hun buitengewone duurzaamheid, krasbestendigheid en vloeistofdichtheid zijn deze vloeren ideaal voor diverse toepassingen, zoals productieruimtes, parkeergarages en grootkeukens.

Kies voor een betoonlook interieur met Stucco vloeren en muurcoatings

Voor een elegant betonlook interieur in de regio Lier bieden wij hoogwaardige stucco vloeren en muurcoatings aan, vergelijkbaar met Mortex. Deze moderne vloer- en wandafwerking staat bekend om zijn prachtige uitstraling, waterbestendigheid en gemakkelijke reiniging.

Daarnaast zijn onze stucco vloeren en muurcoatings buitengewoon duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze jarenlang meegaan. Creëer een naadloos en stijlvol geheel met onze hoogwaardige stucco vloeren en muurcoatings, voor een tijdloze en moderne look in uw interieur.

badkamer mortex douche
PU gietvloer woning

Naadloos en hedendaags interieur met een pu vloer

Wil je een tijdloze en eigentijdse uitstraling realiseren in jouw woning of bedrijfspand in de regio Lier? Dan is een polyurethaan (PU) gietvloer de perfecte keuze.

 

Onze PU vloeren bieden niet alleen stijl, maar ook comfort en geluidsdemping. Ze zijn uitermate geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes, zoals winkels en kantoren.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.