10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Een nieuwe gietvloer laten plaatsen in Leuven? Vertrouw op Phenix CFS.

Ben je op zoek naar een ervaren gietvloeren specialist in de buurt? Dan ben jij bij Phenix CFS aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in de sector en onberispelijke reputatie zijn we de ideale partner voor uw vloerproject in Leuven. Wij staan klaar om jouw interieur in Regio Leuven te voorzien van een stijlvolle gietvloer.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

Kies voor een duurzame gietvloer en kwalitatieve plaatsing in Leuven

Bij Phenix CFS hebben we ervaring in het plaatsen van gietvloeren in bedrijven en woningen in Leuven. Een gietvloer is steeds een goede keuze als je op zoek bent naar een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer.

 

Een gietvloer wordt vaak gekozen voor het aankleden of renoveren van badkamers en keukens, maar ook kantoren en productiehallen profiteren van deze onderhoudsvriendelijke vloerbekleding.

 

We hebben een ruim aanbod in gietvloeren zoals epoxyvloeren, polyurethaan vloeren, betonlookvloeren, cementgebonden gietvloeren en dergelijke. 

Epoxyvloer parkeergarage
Gietvloer in productieruimte

Duurzame en naadloze epoxy vloer regio Leuven

Een epoxy gietvloer is een goede keuze voor ruimtes waar de kracht van de vloer belangrijk is. Denk maar aan productieruimtes waar zware machines staan of parkeergarages waar veel auto’s in staan. Een epoxyvloer heeft een hoge mechanische weerstand, is krasbestendig en vloeistofdicht. 

Een karaktervolle ruimte met stucco vloeren

Geef je ruimte een industriële en moderne look met Stucco vloeren en wandbekleding. Deze vloer is bijzonder populair voor badkamers vanwege hun waterbestendigheid en onderhoudsgemak. Bovendien zijn ze bestand tegen slijtage en gaan ze jarenlang mee. Laat je ruimte stralen met de tijdloze charme van Stucco vloeren en geniet van een moeiteloos stijlvolle en praktische oplossing.

badkamer mortex douche
PU gietvloer woning

Creëer een moderne look in uw interieur met pu vloeren

Met hun luxueuze uitstraling en duurzame eigenschappen zijn PU-vloeren de perfecte keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes. Geniet van het zachte loopcomfort, de geluiddempende eigenschappen en de eenvoudige reiniging. Een polyurethaan vloer is ideaal voor een moderne make-over voor je interieur. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en tijdloze charme van PU-vloeren in Leuven.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.