10% Batibouw korting gedurende heel de maand februari voor particulieren. Contacteer ons voor meer informatie.

Gietvloer plaatsen regio Antwerpen? Kies voor de expertise van Phenix CFS

Phenix CFS is gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren in Antwerpen en omgeving. Al meer dan 15 jaar zijn we een betrouwbare partner in de regio.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en diverse vloersoorten die we aanbieden? Ontdek ons assortiment gietvloeren en coatings. We komen graag naar Antwerpen om ze te installeren.

Gietvloer plaatsing door Phenix CFS

Professionele plaatsing van gietvloeren in Antwerpen

Onze gietvloeren en wandcoatings zijn geschikt voor zowel woningen als commerciële ruimtes in Antwerpen. Ze geven een moderne uitstraling aan je huis of bedrijf en zijn gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de naadloze afwerking zijn ze ideaal voor badkamers en keukens bij renovaties en nieuwbouwprojecten.

 

We bieden diverse gietvloeren aan, zoals epoxyvloeren, PU-vloeren, betonlookvloeren, cementgebonden gietvloeren en meer.

Epoxyvloer parkeergarage

Stevige en strakke epoxy vloer in Antwerpen

Een epoxy gietvloer is een uitstekende keuze voor productiehallen, parkeergarages en horeca keukens. Een groot voordeel van deze gietvloer is de hoge mechanische weerstand, krasbestendigheid en vloeistofdichtheid. 

 

Weet u niet goed welke vloer best geschikt is voor uw bedrijf in Antwerpen? Neem contact op met ons team. Zij adviseren u graag over de verschillende gietvloeren.

Verrijk je interieur met Stucco vloeren

Geef je ruimte in regio Antwerpen een moderne en stijlvolle uitstraling met Stucco gietvloeren. Stucco, ook bekend als Mortex, is een populaire keuze voor vloeren en wandbekleding. Deze naadloze gietvloeren zijn waterdicht, gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen slijtage. Ontdek de mogelijkheden van Stucco gietvloeren voor jouw woning of bedrijf in regio Antwerpen bij Phenix CFS.

badkamer mortex douche
PU gietvloer woning

Een comfortabele en stijlvolle vloerbekleding? Kies voor pu vloeren

PU vloeren zijn een uitstekende keuze voor zowel woningen als bedrijfsruimtes in Antwerpen. Deze stijlvolle gietvloeren bieden comfortabel loopgemak en akoestische demping. Een polyurethaan vloer is warmtegeleidend zodat u maximaal kan genieten van een warme vloer die zacht aanvoelt. Daarnaast is dit type gietvloer ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Ideaal voor renovaties.

Wens je advies bij je keuze?

Welk type vloer je best kiest voor jouw project? Dat komen we met plezier met je bespreken tijdens een persoonlijke kennismaking.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.