Betonlook

Een stijlvolle betonlook, een piekfijn resultaat

Privé en zakelijk in kantoren: de betonlook is populair. Logisch, want kiest u voor een gietvloer met betonlook, dan kiest u voor een stoere look die toch netjes is afgewerkt en weet te charmeren. In een privéwoning krijgt u meteen een unieke uitstraling met een betonlook, terwijl een betonlook vloer in uw onderneming uw imago kracht bij zet. Op het vlak van onderhoud is een gietvloer een waar plezier, waardoor meer en meer mensen zwichten voor de voordelen ervan.

De ultieme betonlook binnen handbereik

Een gietvloer met betonlook is ook voor u haalbaar. Wij leggen deze gietvloeren met betonlook zowel voor professionele toepassingen als bij particulieren thuis. De opties zijn breed en maar liefst 4 verschillende types gietvloeren met betonlook kunnen gegoten worden. Van acrylaat tot polyurethaan, Mortex of een cementgebonden gietvloer. Stuk voor stuk gietvloeren die we in de vingers hebben. Onze gietvloeren gaan jaren mee, kunnen tegen een stootje en worden gelegd volgens de regels van de kunst, met of zonder betonlook.

Onze specialiteit, de polyurethaan gietvloer in betonlook

De gietvloer in betonlook die we veruit het meeste leggen? Dat is de polyurethaan gietvloer die zowel in commerciële bedrijven, showrooms als privéwoningen tot zijn recht komt. Deze gietvloeren ondervinden weinig hinder van slijtage, zijn elastisch waardoor ze niet gaan scheuren en zijn een plezier om op te lopen. Trouwens, de ondergrond speelt geen rol want een gietvloer kan er steeds bovenop. U hoeft uw oude vloer dus helemaal niet uit te breken, wat aardig scheelt in de kosten.

Als extra troeven stippen we nog graag de geluiddempende werking van een polyurethaan gietvloer aan en het feit dat dit materiaal in een waaier aan kleuren beschikbaar is. U geeft uw betonlook dus perfect de tint die u zelf wil. Wij streven steeds naar een optimaal resultaat dat perfect matcht met uw interieur en/of de sfeer die u wil uitstralen.

Meer weten over de mogelijkheden van een betonlook gietvloer?

Samen met ons bekijken wat de mogelijkheden zijn van een gietvloer in betonlook? Contacteer ons en we vinden vast de geknipte oplossing voor uw ruimte. Dit type gietvloeren heeft voor ons geen geheimen meer.

Voordelen PU vloeren

  • zacht, elastisch & scheuroverbruggend
  • naadloze & uiterst strakke uitstraling
  • geluiddempend & warmtegeleidend
  • drukverlagend & zacht loopcomfort
  • hygiënisch & onderhoudsvriendelijk
  • vloeistofdicht & hypoallergene vloer
  • relatief kras-, slijt- en UV-bestendig
  • ook geschikt voor renovatie vloeren

Minder geschikt voor

PU gietvloeren zijn door hun souplesse minder geschikt voor extreem zware belasting (bv. voertuigen). Ook contact met chemicaliën wordt afgeraden.

Voor industriële toepassingen en parkeergarages raden we eerder epoxy vloeren aan.

Graag een vrijblijvende prijs om Een Betonlook vloer te plaatsen?

Op basis van plannen, afmetingen en foto’s kunnen we in sommige gevallen dezelfde week al een indicatieve richtprijs bezorgen. Voor grote projecten komen we sowieso altijd gratis en vrijblijvend langs om uw project, onze aanpak en een maatwerk prijs te bespreken. Stuurt u ons aub juist nog even uw adres en voorkeurstijdstippen door?

Deze pagina delen via: